Перуанецът Хеан Деса трябваше да е перлата в лятната селекция на Левски и дойде с големи очаквания на "Герена". Но проблеми с контузии ограничиха игровото му време и "сините" избистриха титулярния си състав без него. 

Крилото доскоро беше национал на родината си, но заради малкото време на терена отпадна от сметките на селекционера на страната. Затова целта му е сега да играе все по-често и да върне мястото си в селекцията. 

"Знаете, че целта ми е да се върна в националния отбор, за да се докажа пред всички хора, които петниха името и кариерата ми. Но съм реалист и знам, че в момента не съм в позиция да се надявам на повиквателна."

"За да играя пак за Перу, трябва да имам повече минути за отбора си. Затова единствената ми мисъл сега е да заслужа повече време с екипа на Левски и ако покажа качествата си в тези минути, убеден съм, че повиквателната пак ще дойде", заяви Деса пред медиите в родината си. 

Откакто се възстанови от травмата си, перуанецът все по-често влиза като резерва в мачовете на "сините", но така и не успява да се пребори за титулярната позиция, което явно е голямата цел пред него.