Нападателят на Левски Станислав Костов, който за пореден път бе избран за Играч на мача в нашата анкета, сподели след победата над Ботев Пловдив, че „сините“ вече показват шампионски манталитет и продължават да гонят своята голяма цел – титлата.

След отпадането за Купата на България от Черно море, днес Левски показа далеч по-добра игра и се поздрави с успех с 4:1 на стадион „Георги Аспарухов“.

„Мисля, че днес целият отбор спечели тази награда. Ще отворя бутилката в съблекалнята и ще почерпя всички, защото заслужаваме. Играхме по-добре и вкарахме повече голове от тях и постигнахме закономерна победа“, сподели той.

„На почивката Стоянович ни каза точни думи, показахме се като един добър отбор, голям колектив, показахме характер. През второто полувреме показахме една добра игра. Мисля, че имаме шампионски манталитет. Всеки мач е важен, вдигнахме се във важен мач, срещу добър отбор. Вкарахме четири гола, което е радващо и гледаме напред.“

„Аз съм благодарен, че може да отбележа един. Вторият е бонус, ако дойде трети.. живи и здрави. Важното е, че за момента си върша работа. Мисля, че с малко късмет ще се поздравим с успех и ще си върнем на Черно море за загубата в турнира за Купата на България“, каза още Станислав Костов.