Отборът на Левски пристигна в Кипър, където ще проведе едномесечен лагер за предсезонната си подготовка. Слънце и приятни температури посрещнаха „сините“ на Острова на Афродита.

Наставникът на тима от „Герена“ Славиша Стоянович определи група от 25 футболисти, които ще тренира в следващите седмици. В София останаха вратарите Божидар Митрев и Мартин Полачек, както и бранителят Аймен Белаид, халфът Филипе Нашименто и нападателят Ривалдиньо.

Междувременно Луан Виана също не замина с тима, като се очаква да бъде преотстъпен на Царско село заедно с Атанас Кабов. Алекс Боримиров пък ще играе под наем в Славия.  

Стоянович: Надявам се на нови, не знам за трансфер на Костов 

По време на подготвителния си лагер Левски ще изиграе 6 контроли - 19.01 срещу УФА (Русия), на 25.01 срещу Хенан (Китай), на 30.01 срещу Висла Плоцк (Полша), на 02.02 срещу Урал (Русия), на 05.02 срещу Судува (Литва) и на 08.02 срещу Чукарички (Сърбия).

Отборът ще се завърне в София на 9 февруари. Първият мач на Левски от пролетния дял в Първа лига е срещу Локомотив Пловдив от 21-ия кръг на „Георги Аспарухов“.

Батков: Не вярвам Васил Божков да стане собственик на Левски