Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира ситуацията със зимните трансфери на тима. Една от най-горещите теми е свързана с евентуалната продажба на топреализатора на "сините" Станислав Костов. 

Към него има интерес от носителя на Купата на Турция Акхисар Беледиеспор, а в южната ни съседка дори написаха, че той трябва да отиде днес в Анталия, за да сложи подпис под договор с клуба. Стоянович обаче не знае за подобно развитие. 

"Постоянно се пише за трансфер на Станислав Костов, но аз не знам за такова нещо. Той тръгва с нас за Кипър. Надявам се на лагера в Кипър да дойдат и нови играчи, може да има и на проби, но на този етап не мога да кажа имена. Има опции", сподели Стоянович на летище София преди заминаването на отбора за Острова на Афродита. 

"Важното е, че редуцирахме групата, каквото беше моето желание. Не може да се работи със състав от 28 играчи на терена и още 5-6 вратари. Това е група от 34-35 човека, което на практика означава, че не може да се направи добро занимание", заяви Стоянович и не разкри какво ще е бъдещето на останалите в София футболисти.

"Важно беше да се намали групата и това е. Ще видим какво ще се случи с тези, които остават в София, към този момент не мога нищо да кажа", заяви специалистът и след това коментира как очаква да протекат заниманията в Кипър. 

"Подготовката ще бъде и физическа, и тактическа, както всеки лагер. Със сигурност няма да бъде лесно на футболистите", заяви преди заминаването на Левски за Кипър сръбският специалист със словенски паспорт.