Бившия треньор на Левски Славиша Стоянович е уверен, че е можел да даде повече на клуба. Специалистът, който беше заменен от Георги Дерменджиев, благодари на всички в отбора и пожела успех на „сините” не само в първенството, но и в Европа.

Славиша Стоянович говори в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

„Разбрахме се за всичко. Левски бе коректен от първия до последния момент. Пожелавам на отбора много успех и късмет. Благодаря на господин Павел Колев за коректното отношение и за това, че се разбрахме бързо. Искам да благодаря и на Спас Русев, че ме доведе в Левски. Съжалявам, че не завърших работата си до край тук, но такъв е футболът“, започна Стоянович.

„Всичко бе коректно и професионално. Запознах наследника си с моментното състояние на играчите. дадох пълна информация за всеки един от тях. Какво ниво съм оставил, ще видим. Едно е сигурно за мен беше голяма чест да работя в голям клуб като Левски”, допълни специалистът.

„Мисля си обаче, че можех да дам още на отбора. Желая успех на клуба и великолепните му фенове. Искам да им благодаря за подкрепата. Не съм виждал толкова често така емоционална, силна и безрезервна любов.“

„Сега ще се огледам. Вече съм свободен агент, не знам накъде е продължа. Моментът не е много подходящ, защото повечето отбори си имат наставници и са в момент на подготовка. Ще видим.“

„От първия момент, в който дойдох тук, си казах, че ми харесва, животът и хората. Манталитетът е близък до моя. Все пак съм роден на около 150 километра от София. Ще стискам палци и на Левски. А дали Левски ще успее, зависи от много неща от привлечените, от философията на клуба, от ръководството. Важното е, че са привлечени добри българи и чужденци”, завърши Славиша Стоянович.