Треньорският щаб на Левски има поне по една въпросителна във всяка линия на терена преди мача в събота. В сметките се завръщат излежалите наказания Нуно Рейш, Луи Нганиони и Живко Миланов, които със сигурност ще заемат позиции в защита.

Павел Колев посочи трите най-важни задачи пред Левски

В отбрана е сигурно, че португалецът ще играе стопер, а Нганиони ляв бек. В центъра на защитата съществува една въпросителна и тя е свързана с Деян Иванов и Живко Миланов, ако се заложи на втория, то тогава десен бек ще е Цветкович, но при обратния вариант, капитанът ще действа на обичайната си позиция.

В средата на терена са сигурни Хали Тиам, Мартин Райнов и Давиде Мариани, но отново съществува една дилема, защото Илия Юруков игра силно срещу Лудогорец. Младокът може да попадне в състава, а тогава Мариани ще бъде пуснат на фланг за сметка на Станислав Иванов.

Колев: Лудогорец още не е стигнал коефициентът на Левски от 2006-а в Европа 

В атака са сигурни Станислав Костов и Паулиньо, но отново виси въпроса с десния фланг, където е възможна промяна.

Сигурният отпадащ от състава е Иван Горанов, който е наказан. Извън плановете са контузените  Антъни Белмонт, Серджиу Буш и Седрик Унтонджи, както и отписаните Жерсон Кабрал и Давид Яблонски. До последно под въпрос ще са Валери Божинов и Еркебулан Сейдахмет.