Предварителната продажба на билети за мача Левски  - Витоша Бистрица стартира днес, съобщиха от клуба.

Поради продължаващи ремонтни дейности на официалния магазин, ще бъде отворена специална каса пред Сектор "А", от която ще може да се купуват пропуските.

Касата ще работи вторник, сряда и четвъртък от 12:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети ще се продават на същата каса и на касите на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

Официалното отваряне на магазина в Сектор А ще се състои на 21.09. (петък) от 17:00 часа непосредствено преди домакинския мач срещу Витоша (Бистрица).

Всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Витоша отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, трябва да се попълни декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор  А.

Цени на билетите за срещата:

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Абонаментни карти няма да бъдат издавани два часа преди началото на мача до края на срещата.