Нападателят на Левски Станислав Костов получи наградата си за Футболист на 33-ия кръг в Първа професионална лига. „Благодаря на всички, които са гласували за мен и на съотборниците ми, без които нямаше да спечеля наградадата”, заяви Костов и изрази увереност в силите на отбора да се бори за по-предно класиране.

По повод предстоящия мач с шампионите от Лудогорец на 18-и май, играчът на „сините” коментира:

„Мисля че имаме сили, подготвяме се добре през цялата седмица. Надяваме се да отидем и да спечелим. Лудогорец е най-добрият отбор в България, но ние сме Левски и трябва да отидем със самочувствие за победа.”

Колкото до факта, че по-рано днес Красимир Балъков обяви състава на националния тим за предстоящите два мача от евроквалификациите, Костов заяви: „Надявам се да се отрази позитивно. Мисля, че ще се представим добре. Ще идем сега на лагер, ще се запознаем всички, ще се видим, ще тренираме и мисля, че имаме шансове да вземем максимума точки от тези два мача.”

За обявяването на новия треньор Петър Хубчев, Станислав Костов каза: „Прие се нормално, ние доста треньори сменихме този сезон, така че се прие нормално. Надяваме се през другия сезон да имаме много поводи за усмивки заедно. Пожелавам му успех. Конфликт с г-н Хубчев никога не съм имал. Каквото е имало, винаги сме си казвали в очите. Тренирам и работя усилено и акозаслужавам, ще играя. Ако не, ще играе някой друг”

Станислав Костов изрази желанието си да остане в отбора и през следващия сезон. „Да ви кажа честно още никой не ми е казал, че някой друг отбор ме иска, така че засега съм футболист на Левски. Щастлив съм в Левски и моето желание е да остана. Ако дойде някоя оферта, която удовлетворява клуба, след това ще мисля, но аз се радвам, че съм в Левски, така че на този етап не мисля за нещо друго”, заяви футболистът.