Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите, след като „сините“ поднесоха цветя и венци на паметника на Васил Левски. На днешния 19 февриари се навършват 146 години от обесването на Дякона. Шефът коментира всички по-важни теми около клуба, като заяви, че за момента най-важно е Левски да го има като клуб, а след това да се мисли за конкуриране с Лудогорец.

Ръководителят сподели още, че на този етап за „сините“ не е приоритет да се съревновават с шампионите за играчи. Както е известно, Станислав Манолев предпочете офертата на Лудогорец пред тази на Левски и парафира за година и половина.

„Очевидно Лудогорец са предложили по-добри условия на Станислав Манолев. Аз мисля, че в момента не ни се налага да се конкурираме на този фронт с Лудогорец. На първо място трябва да го има Левски като клуб“, започна Колев.

„На мен ми се иска, колкото се може по-бързо да започнем да се конкурираме с Лудогорец. Но има обективни обстоятелства, които не може да прескочим. Ако искаме да полетим, преди да се научим да ходим или поне да се изправим, няма как да стане“, допълни ръководителят.

Цялото изказване на Павел Колев може да намерите в прикаченото видео!

Колев: Митрев направи жест към Левски 

Колев: На 6 март очаквам нов собственик, няма да са трима 

Митрев разтрогна с Левски, "сините" се разделят и с Нашименто, и Полачек