Предстои 11-ият кръг в efbet Лига, а вниманието приковава срещата между Ботев Пловдив и Левски на "Колежа". "Сините" ще опитат да продължат добрата си серия, водени от бившия треньор именно на "канарчетата" - Станислав Генчев. В състава на "жълто-черните" е и Ивелин Попов, който говори за двубоя пред "Домът на футбола".

"Мач като мач, три точки се дават за всяка победа. Горе-долу съм следил срещу кого играят. Първата шестица от миналата година, мисля, че не са играли още с никого, освен с Лудогорец. Ние от 4 гостувания спечелихме 3, което е добре за нас. Надявам се на хубав спектакъл", сподели Попето.

"На нашия стадион атмосферата е бомбастична, нашите фенове са зареждащи. Не е важно с колко се побеждава, важното е да се побеждава. Никой няма да съжалява и да ни критикува, че сме били само с 1:0", каза още той.

В състава на Левски пък има двама бивши играчи на Ботев Пловдив, а именно Александър Колев и Кристиян Димитров.

"Винаги след победи отборът трябва да се приземява на земята, а да не лети в облаците. Да, имаме пропуски, млад отбор сме. Потенциал има, но нашият отбор е зависим още от резултатите. Когато няма добри резултати, се изпада в леки психологически дупки", завърши Попов.
А какво споделиха двамата треньори Душан Керкез и Станислав Генчев за предстоящото дерби? Разберете във видеото.

подкрепя българския спорт