Треньорът на Левски - Станислав Генчев, говори на пресконференция преди утрешното домакинство на Арда. Той сподели, че полемиката, която се зароди около негово изказване, в което не включи ЦСКА в отборите, които ще се борят за титлата този сезон, е приключила и каквото е имал да казва по темата, вече го е казал. 

startphoto.bg
6 снимки

"Асен Митков се завърна в групата, тренира нормално с отбора. Единственият контузен е Фабио Лима. Всички са в добро състояние, тренират добре. Надявам се да покажем истинското си лице. Миналата седмица Охене пропусна цялата седмица. През тази той тренира наравно със своите съотборници. Лошото е, че в последните 4 седмици има само четири тренировки. Ще преценим утре дали да започне като титулярно, но при всички положения ще играе", започна Генчев. 

"Имахме разбор. Показахме грешките, които са допуснати и причината за тези грешки. Имахме индивидуални разговори, да не четат повече медиите и странични коментари, а да слушат нас. Понякога футболистите се влияят от чужди коментари. Въпреки че са чужденци, разбират какво се пише". 

"Арда е отбор, който не познава вкуса на загубата в последните четири мача. Победиха силен отбор като Ботев Пловдив. Трябва да подходим сериозно. Сигурен съм, че сме си взели поука как да не започваме мача от срещата със Славия". 

"Наско Сираков нямаше разговор с футболистите и ме помоли да предам неговите думи, че поведението им е обидно. Не е влизал, за да прави разбор пред футболистите", уточни Генчев. 

"Темата е приключила за мен. Който каквото има да казва, го каза. Утре имаме важен мач с Арда. Страницата е моя, поддържат ми я, но всичко се публикува с мое одобрение", коментира треньорът на Левски на въпрос за създавалата се полемика с наставника на ЦСКА Александър Томаш. 

@gong_bg Станислав Генчев в отговор на Томаш и ЦСКА #levski #levskisofia #levski1914 #levskisofia1914 #левски #левскисофия #левскисофия1914 #levskisofiaultras #цска #цскасофия #цскасофия❤ #цскасофия❤❤❤❤ #cska #cskasofia #cskasofiafc #левскисофия💙💪🏼 ♬ original sound - Gong

"Времето не трябва да ни влия, то не ни притеснява. Бях много концентриран в тренировъчни процес. Със сигурност във всеки мач сме домакини. Ще искаме от първата минута да играем на високо темпо. Съставът е избистрен за утрешния мач. Подготвяме тактически варианти, които да ни донесат успех". 

"Знам, че ви е интересно, когато им размяна на реплики. Не мисля повече да говоря по тази тема. Мисля, че интервюто, което дадох беше в добър тон. Казах кратко и ясно, че не вярвам отбор, който е загубил пет от първите си шест мача, да стане шампион. Не знам защо го приеха толкова критично. За мен темата е приключила и няма да се изказвам повече по този въпрос. 

"Търсим вратар, но ситуацията е такава, че този човек трябва да бъде свободенЗатова съм тук, Левски да го има на снимката и то на първото място. Всички знаят каква е целта тази година - да спечелим шампионската титла и купата на България.

Досега няма причина да си мисля, че не се предава това самочувствие на тях. Показаното ми дава увереност, че можем да се преборим за първото място. Най-важни са резултатите, а след това резултатите да се постигат с добра игра", каза още Генчев.

подкрепя българския спорт