Левски спокойно може да се чувства като домакин днес на стадион „Ивайло“. Още вчера старата столица се превърна в „синя“ зона, след като стотици фенове на гранда се изсипаха в града, а днес се очаква инвазията да бъде пълна. Иначе още в четвъртък вечерта запалянковците се похвалиха, че са получили и правото да направят шествие из улиците на Велико Търново. Това се превърна в традиция в последните 3 сезона. 
 
От полицията в старата столица пък обявиха, че ще затворят улиците около съоръжението на „болярите“ от съображения за сигурност. „Огромният интерес към мача Етър - Левски и предприетите мерки за безопасност налагат организация на движението в района на стадион „Ивайло“. 
 
В събота, 16 март, от 9,00 часа до приключване на мероприятието се затварят за движение: ул. „Филип Тотю“, в частта от ул „Славянска“ до ул. „Йоновка“; ул. „Тодор Балина“ от ул. „Славянска“ до ул. „Любен Каравелов“, площадът пред Северен централен вход на стадион „Ивайло“, ул. „Славянска“ от ул. „Н. Габровски“ до ул. „Тодор Балина“, ул. „Бойчо Войвода“ от ул. „Н. Габровски“ до ул. „Филип Тотю“. 
 
Паркингът от северната страна на стадиона ще бъде затворен от ранните сутрешни часове до приключване на мероприятието. Ул. „Филип Тотю“ ще бъде предназначена на автомобили на гостуващите фенове. За тях ще бъдат отворени двата входа от южната страна на спортен комплекс „Ивайло“, като ще работят три каси за продажба на билети“, написаха органите на реда./"Мач Телеграф"