В среща от 7-ия кръг в efbet Лига Левски приема Локомотив Пд. Срещата е на 24 август (събота) от 20.30 ч. и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развитие в GONG.BG.

Добрите новини в Левски са свързани с бързото възстановяване на Тиам, въпреки че той пропуска мача с Локомотив Пд. Големи са шансовете му обаче да играе във вечното дерби с ЦСКА на 1 септември. На разположение на Хубчев за мача с Локомотив Пд ще бъдат Живко Миланов, Мартин Райнов и Иван Горанов.

Седмицата на Герена не мина и без темата за трансфери. "Сините" очакват отговор от левия бек на Айнтрахт Франкфурт Талеб Тауата, в същото време италианският Фрозиноне готви нова оферта за Станислав Костов.

Двама от чужденците получиха повиквателни за националните отбори на страните си - вратарят Миятович за Черна гола и Робърта - за Кюрасао. Трима от играчите пък бяха включени в състава на младежкия национален отбор за мачовете през септември - Станислав Иванов, Илия Юруков и Здравко Димитров.

Любимецът на "сините" фенове Георги Иванов-Гонзо ще дойде на Герена за първи път като спортен директор на Локомотив Пд. Треньорът Бруно Акрапович пък разкри, че на 99 % ще поднови договора си с клуба и така успокои "черно-белите" фенове.

През седмицата на проби в отбора дойде 17-годишен футболист от Косово, който ще се опита да впечатли треньорския щаб.