Трима играчи на Левски минават на специален режим. Това са Евертон, Патрик Мислович и Хоакин Фернандес, които изпуснаха голяма част от зимната подготовка. Особено Евертон. Сега на „Герена“ трябва да го форсират, за да можа да влезе в час за плейофите и да покаже, че наистина има качества, в което са убедени и легендите на клуба. 
 
В Турция с допълнителни тренировки се сдобиха Фабио Лима и Карлос Охене, което даде резултат. Първият бе сред най-добрите играчи преди да се контузи, а Охене и сега е най-деен в средата на терена. 
 
В Левски ще направят всичко възможно и Асен Митков да бъде на разположение на Николай Костов за мача с Берое в събота. Това важи и за Фабио Лима. Двамата пропуснаха и трите дербита, които се оказаха фатални за „сините“. Очакваше се, че един от тях ще бъде готов да двубоя с Черно море на „Тича“, но тези прогнози не се оправдаха. Двамата не успяха да направят нито една пълна тренировка с топка, за да може да убедят, че може да помогнат на съотборниците си във Варна. Особено Митков, който се оплака, че продължава да изпитва болки в коляното. Сега обаче на „Герена“ са убедени, че и двамата ще могат да влязат в групата за двубоя с Берое, който се очертава за ключов за „сините“ след трите поредни загуби. 
 
И треньори, и играчи са си дали дума, че трябва да спечелят този двубой на всяка цена, за да може уверено да влязат в битките, които им предстоят в първата шестица и все пак да стигнат поне до четвъртото място, което може да даде шанс да играят в Европа. „Сините“ изостават само 3 точки от Локомотив Пд, който в момента е пред тях в класирането. / "Мач Телеграф"