Треньорът на Левски Георги Тодоров заяви на днешната пресконференция, че няма да има сърдити футболисти в тима, защото разполага точно с 18 играчи. Наставникът каза, че с успех над Славия ще се осмисли победата, постигната в Стара Загора в неделя.

LAP.bg
11 снимки

„При всички случаи негативно ще повлияят отсъствията. Всеки един е важен, но намаляваме след всеки изминал мач. Ще бъде в негативен план. В момента най-лесно е сформирането на групата, защото имаме точно 18 човека. Проблем има и Здравко Димитров. На Стайн Спиерингс му се роди момче и беше близо до съпругата си. Това е нормално и не тренира с групата. Дано да бъде готов за мача и да можем да разчитаме на него. За групата ми е най-лесно, защото са точно 18 човека. Няма кой да ми се сърди вече“, заяви Тодоров.

„Трябва да победим Славия, за да осмислим победата в Стара Загора. Много труд положихме и труда ще отиде на вятъра, ако не спечелим. От успеха с Берое на момчетата им дойде самочувствие и тренират с настроение. Не може да се отдели едното от другото. Проблемите са комплексни – финансови и спортно-технически. Имаше проблеми и без вратари сме играли, но сега е много по-трудно.

Нямаме достатъчно хора как да завършим първенството, а след това ще мислим за нови наеми. Да го завършим, а после ще мислим. Всичко зависи от финансирането на клуба. Трябваше да е помислено много отдавна, за да се стигне до тук. Пак давам пример със Славия – спечелиха купа само с българи, а ние от десет не сме взели нищо. Взимат се само чужденци“, добави още той.