Притежателят на 35% от акциите на Лвески Константин Папазов не разкри коя е фирмата, дала пари на "сините" за заплатите на футболистите и служителите, които бяха преведени вчера. Баскетболният треньор в момента е в кратка почивка, след което се завръща на "Герена".

"В почивка съм 5 дни, даже 4, че трябва да отида на погребение. Разбрал съм се с Наско Сираков и Павел Колев тези дни нищо да не коментирам. Дали имам акции? Много пъти казах, че имам 35% и който ги иска, да даде пари за Левски и да ги вземе. Феновете питат кой е дал парите за заплатите. Привържениците имат право да питат. Предполагам, че ръководството ще отговори на този въпрос. Но има и конфиденциалност. Някои фирми не желаят да излизат публично и да се разкриват, че помагат на Левски. Защото после биват атакувани. Точно, защото помагат на Левски", каза Папазов пред Топспорт.

"Няма нищо лошо при нас, всичко е прозрачно. Щом Наско е казал, че ще спаси Левски, значи ще го направи", добви още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.