Страхотна новина обявиха от Левски днес. "Сините" привърженици вече имат възможност да си закупят абонаментни карти и онлайн. Услугата се предоставя в партньорство с двама от най-известните фенове на Левски Иван и Андрей (Иван Христов и Андрей Арнаудов).
 
Ето какво написаха от „Герена“ на официалния си сайт:
 
Уважаеми привърженици,
 
ПФК „Левски“ има удоволствието да Ви представи още една възможност да закупите своята абонаментна карта. От днес можете да направите това онлайн чрез мобилната платформа URBO.
Услугата се предоставя от ПФК „Левски“ в партньорство с двама от известните сини привърженици Иван Христов и Андрей Арнаудов. Покупката на абонаментна карта може да бъде извършена и https://urboapp.com/bg/search-all/pfk-levski.
 
URBO е най-новата и съвременна мобилна платформа (уеб платформа + мобилно приложение) за директна онлайн покупка на билети за събития, концерти, избрани турове, атракции, курсове и услуги, както и предоставяне на информация за различни начини за забавление и прекарване на свободното време на активния човек. Тя е достъпна на www.urboapp.com, а мобилната апликация може да бъде свалена напълно безплатно от GooglePlay/Apple.
 
Елате на стадиона и подкрепете любимия отбор! Бъдете отново 12-ят играч!"