Наставникът на Левски Славиша Стоянович призна, че входящите трансфери в клуба вече не са на дневен ред. Това се случи на съботната пресконференция за сърбина преди визитата на Етър в неделния ден. Все пак Стоянович призна, че може да се стигне до раздяла с дадени футболисти, но смята, че докараните играчи досега трябва да започнат да доказват все повече и повече изявите си с екипа на „сините”.

Засега не виждам нужда да правим още трансфери в Левски. Може някой да си тръгне. Сега не виждам нужда от нови играчи. Доволен съм, когато всички играчи показват добри неща по терена. Сега е ред на играчите да оправдаят доверието, което клубът им е дал. Сега трябва да го оправдаят с отношения и игри. Възможно е, но и не е. Това нещо няма правила, аз ще бъда доволен в момента, в който те направят това, което се иска от тях на терена и да са по-добри от предните играчи – затова са докарани тук”, завърши Стоянович.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.