Дългоочакваното завръщане на нападателя на Левски Билал Бари ще стане факт в събота. Любимецът на феновете на "сините" ще поведе атаката на отбора в контролата срещу Спортист Своге. Проверката е в събота от 11:00 часа и ще се играе на стадион "Георги Аспарухов". 

26-годишният мароканец за последно беше на терена на 5 септември 2022 година при победата на столичани с 2:0 над Арда у дома. Оттогава изминаха 564 дни. 

Няколко дни по-късно Бари получи тежка контузия на тренировка. Той скъса кръстни връзки на коляното, менискус, а освен това имаше и отчупен хрущял. Нападателят дълго време се възстановяваше от тежката травма. 

От завръщането на Левски от лагера в Турция той тренира наравно със своите съотборници, а утре ще запише първи минути на терена. Очаква се той да бъде в стартовата единадесеторка на Николай Костов. 

До момента Бари има 63 мача за "сините". В тях е вкарал 13 гола и е направил 5 асистенции. Той е единственият футболист в отбора, на когото феновете са посветили рефрен - "1,2,3 Билал Бари". 

Договорът му с Левски е до края на сезона.