Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, разкри потресаваща статистика, която касае трансферната политика на тима от "Герена". Той заяви, че през последните 10 години в клуба са били привлечени 200 играчи, но само 7 от тях са си тръгнали с трансферна сума.

"Искаме да направим сериозни промени. През последните 10 години Левски е взел 200 играчи. Само 7 от тези футболисти са напуснали клуба с трансферна сума. Това ще ви даде ясен отговор как е правена трансферната политика. И защо Левски се намира в подобно състояние. Грешки се допускат, но ние се стараем да ги намалим до минимум", заяви Колев.

"Намерих съмишленик в лицето на Петков. Смятам, че в структурата на един клуб е задължително да има спортен директор. Тази позиция е изключително важна и много трудна. Прекарваме много често дните и вечерите с Ивайло Петков в офисите. Работата е много тежка. За мен е много по-лесно да мисля само за развитието на футболния клуб. Направиха се доста сериозни промени в школата, но най-важното, което се случва, е инвестициите в инфраструктурата. Нещата се движат в правилна посока.

Аз се чувствам много спокоен, след като Ивайло Петков дойде в клуба. Смятам, че той ще се развива заедно с Левски, а това е важно. Най-много ми харесва, че мислим в една посока за трансферната политика на клуба. 

Не очаквате от мен да говоря всяка седмица. Не ми е такава функцията. Смятам, че е негова работа да коментира представянето на отбора след всеки мач, ако реши да го прави", добави шефът на "сините".