Героят за Левски Паулиньо коментира срещата с Витоша Бистрица, в която се отличи с две попадения. Той реализира първия и втория гол в мача, а дебютното му изпълнение в мрежата на "тигрите" беше истински шедьовър. Според бразилеца, тимът е бил подготвен за такава развръзка. 

"Получи се добър мач, отборът игра концентрирано и беше подготвен за това, което се случи. Успяхме да вкараме рано, след което доиграхме мача спокойно. Стана хубав гол, топката ми дойде удобно, пробвах нещо интересно и благодарение на Господ се получи красиво попадение", заяви Паулиньо и разкри какво трябва да се случи, за да може тимът да запази челната си позиция. 

"Трябва да продължим да работим сериозно, защото има много мачове още и крачка по крачка, кръг по кръг да продължаваме напред", сподели южноамериканецът и накрая коментира качествата на новите попълнения в състава. 

"Новите футболисти са с качества, просто изисква време да свикнат с отбора и страната. Те са добри играчи, показват го в тренировките, а вече и в мачовете, така че вече ще е доста по-добре за тях", завърши бразилският ас на Левски.