Левски гостува на Етър в един от най-интересните мачове от 25-ия кръг в efbet Лига. Двубоят е днес от 15:15 часа на стадион "Ивайло" във Велико Търново и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно. Съдия на срещата ще бъде Владимир Вълков. 
 
Домакините са последни в класирането, но показват, че не са се отказали от борбата за оцеляване в елита. Отборът на Левски е раздиран от кадрови проблеми - наказания и контузии. Заради тях "сините" заминаха за Търново едва с 18 играчи. Санкции изтърпяват Патрик-Габриел Галчев, Рикардиньо и Карлос Охене, а Илиян Стефанов претърпя операция на коляното и ще отсъства дълго. Билал Бари пък още не е възстановен. Левски ще трябва да се справя и без треньора си Николай Костов, който също е наказан за натрупани жълти картони. 
 
На пресконференцията преди мача наставникът на "сините" призна, че отборът му ще играе без типичен централен нападател. Очаква се на върха на атаката да застане новото попълнение Евертон Бала или Джавад Ел Джемили.
 
В Етър могат да разчитат на всички футболисти с изключение на контузения Горка Ларучеа. През есента двата отбора се срещнаха в мач от десетия кръг на стадион "Георги Аспарухов" и тогава “сините” победиха с 1:0 с гол на Асен Митков.