Треньорът на Левски - Николай Костов, има доста ребуси за решаване около своя състав за гостуването на Етър. Двубоят от 25-ия кръг на efbet Лига е в събота на "Ивайло". Специалистът, който е наказан за срещата, няма да може да разчита на трима свои титуляри - Патрик-Габриел Галчев, Карлос Охене и Рикардиньо. Триото също ще изтърпява санкции, а Костов трябва да реши с кого да замени всеки един от тях в стартовата единадесеторка. 

Вариант за десен бек на мястото на Галчев е Марин Петков. Младежкият национал заигра като такъв, след като неговият съотборник беше изгонен срещу Крумовград. Той обаче демонстрира силна форма в атака през пролетта и Костов може да реши, че няма да се лиши от него в предни позиции. Така вариант е и централният защитник Келиан ван дер Каап, а третата опция е младокът Дейвид Михалев, който е единственият десек бек в отбора след Галчев. 

В средата на терена за заместник на Охене ще се избира между новото попълнение Патрик Мислович и Асен Чандъров. Един от двамата ще партнира на Асен Митков от първата минута. 

Николай Костов трябва да избира и кой ще води атаката на отбора. Опции са Джавад Ел Джемили, Асими Фадига, Марин Петков, Евертон Бала и младокът Преслав Бачев, който е единственият типичен централен нападател от изброените. Треньорът на Левски има разполага с доста опции за върха на атаката, но е много вероятно в течение на мача играчите в предни позиции често да сменят местата си.