Станимир Стоилов говори пред медиите преди утрешния мач на Левски с Арда. Треньорът призна, че задълженията на клуба остават невъзможна мисия засега и в крайна сметка могат да се окажат фатални. Той бе категоричен, че е съгласен да се раздели с всеки футболист, ако това ще помогне финансово на Левски.
 
"Нормално да има раздразнение от пропуснатите две точки срещу Ботев Враца. Имахме положения и не ги вкарахме. Ние трябва да подобряваме с всяка изминала минута нашето представяне. Наблюдаваме голям брой играчи. Ако се подсилим в зоните в които искаме с по един футболист, можем спокойно да започнем подготовката и да чакаме да се появи нещо, което наистина да ни трябва. Наблюдаваме голям брой играчи, но още нямаме разговори в завършваща фаза с някой футболист.
 
Готов съм да се разделя с всеки играч, защото в този момент най-важното е спасението на Левски, за да няма фалит. Ако трябва, ще продаваме, за да спасим клуба и да се стабилизараме. Не ме е страх да играем с юношите.
 
Допуснати са грешки, които повече не трябва да допускаме с цената на всичко. Не е моя работа да коментирам финансовите параметри, но задълженията са мисия невъзможна на този етап и може да се окажат фатални. 
 
Арда прави добро впечатление в последните години, показа добро ниво и на "Армията" преди седмица. Отборът играе стабилно, разполага с креативни футболисти и ще се опитаме да отговорим по същия начин", заяви Стоилов.