Вратарят на Левски Милан Миятович обясни какви са причините за поражението от Лудогорец. Според него, разградчани са се възползвали от ранните си шансове, а когато сториш това в едно дерби, обикновено имаш успех.

"Доста тежък мач, твърдо влезе Лудогорец от самото начало. Успя да постигне своето през първото полувреме. После след гола им нямах много работа. Но след това вдигнаха оборотите за втория гол и взеха победата."

"Лудогорец имаше шансове и ги използва. Ние не можахме да оползотворим своите и това е разликата в дербито. Използваха индивидуалната си класа и взеха трите точки", сподели още черногорският вратар и коментира дали "сините" са се отчаяли в битката за титлата.

"Четири точки е разликата, но има още много мачове. Имаме още три мача срещу тях, всички ще губят точки, те също. Твърде рано е да се говори за титла. Ще се борим докрай, има още близо 30 мача", заяви още Миятович и се изказа за противоречивото правило за ограничаване бройката на вратарите извън Европейския съюз от следващия сезон в елита, което го касае пряко.

"Не ме интересува това правило, не мога да го коментирам, защото това си е правило на Българския футболнен съюз и той има право да си го въведе. Аз не мога да коментирам", сподели още черногорският вратар след края на мача пред DIEMA SPORT.