Левски стартира сезона в efbet Лига с гостуване на Локомотив София. Срещата е днес от 21:15 часа на стадиона в столичния квартал "Надежда" и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересното от двубоя. 

И при двата отбора имаше сериозни промени през това лято. "Сините" са с нов треньор - Станислав Генчев. Столичани се разделиха с две от звездите си - Хосе Кордоба и Рикардиньо. В същото време новите са шестима - Майкон, Алдаир, Александър Колев, Матей Маркович, Клемент Икенна и Мустафа Сангаре. 

На "Герена" имат амбиция да загърбят слабия минал сезон и през този да играят сериозна роля в първенството. Левски не успя да се класира за евротурнирите и през кампанията мислите ще са насочени само към първенството и купата.

В същото време Локомотив София има нов собственик и треньор. Управлението на "железничарите" пое Веселин Стоянов. Начело на отбора застана Иван Колев. Селекцията на "червено-черните" включваше завръщане на Симеон Славчев, както и привличането на нападателите Анте Аралица и Светослав Диков. Втори период в тима ще кара и Юлиан Ненов. 

Амбициите на днешните домакини са през този сезон да не бъдат замесени в битката за оцеляване, както беше през миналата кампания. 

Главен съдия на мача е Радослав Гидженов. 

подкрепя българския спорт