Левски вече работи по лятната селекция и наред с набелязаните полеви играчи търси такива и под рамката. От “Герена” не са недоволни от представянето на Пламен Андреев, а искат да засилят конкуренцията на неговия пост. В момента треньорът на вратарите подготвя освен младежкия национал още Иван Андонов и Николай Михайлов, а често с първия тим занимания водят и някои от талантите в школата.

Най-опитният от изброените е по-близо до окачване на ръкавиците, отколкото до продължаване под рамката, което кара “сините” да се насочат към привличането на нов страж. Наред с това 20-годишният Андонов не успява да спечели доверието на треньорския щаб и още чака официален дебют.

Пламен Андреев се намира в серия от 434 минути без допуснат гол. Той за последно икнасира попадение в 16-ата минута при гостуването на Пирин Благоевград, спечелено с 2:1, а след него нареди 4 мача със суха мрежа. През първия полусезон вратарят и защитата пред него често се пропукваха и това доведе до попадения, които костваха точки и отдалечаване от първите места в класирането. Сега се наблюдава голяма промяна в стража и той се отличи с добри спасявания - две, от които решаващи при успеха с 4:0 над Арда на “Герена”.