В Левски ще направят всичко възможно, за да форсират и привличането на защитник, съобщава „Мач Телеграф“. Както е известно, Станислав Генчев се обяви, че ще се оглежда за играч с параметрите на Хосе Кордоба, но това бе казано някак между другото.

Сега обаче на „Герена“ искат да вземат мерки, за да се подобри играта в отбрана. Самият Генчев не бе доволен от представянето на тима в този аспект, въпреки гръмката победа с 5:0 над Септември. До попадението на Асими Фадига за 1:0, гостите от полите на Витоша излязоха та два пъти в опасна близост до Пламен Андреев и по чудо не откриха резултата. И Генчев не го спести на играчите.

startphoto.bg
39 снимки

На този етап като централен защитник се изявява Цунами, тъй като отборът няма друг изявен играч със силен ляв крак. Освен това в отбрана бе върнат и Борислав Рупанов, защото бил играл като такъв при идването си в школата на „Герена“, но при мъжете дебютира като централен нападател.

Приоритет на „сините“ иначе бе привличането на централен халф, който да вдигне агресията в средата на терена. Но такава липсва и от страна на бранителите, които доста леко подхождат към съперниците си.