Президентът на БФС Георги Иванов коментира дербито между Левски и ЦСКА, спечелено от „червените“ с 2:0. Той говори и за грозните сцени по трибуните. Той заяви, че трябва да се вземат мерки, преди да бъде твърде късно и да има смъртен случай.

„Имаше голяма битка в мача. И двата отбора влязоха с голямо напрежение. Левски сбърка и ЦСКА победи“, започна Георги Иванов.

94 снимки

„Ние не толерираме това, което се случи извън терена и това, което направи агитката на ЦСКА. Не толерираме бомбите и ракетите, защото застрашава здравето на хората. Футболът е една игра и хората на стадиона трябва да се чувстват спокойни. Винаги има високо напрежение, когато играят Левски и ЦСКА“, продължи той.

„От моя страна ще има желание, но трябва да седнем с МВР и да видим как ще противодействаме на това, което се случва на трибуните. Трябва да се вземат мерки, защото ако продължаваме така, ще има смъртен случай, ще е късно“.

„Не съм привърженик да няма гостуваща агитка. Не е правилно да я няма едната агитка, но трябва да има по-сериозни наказания за хулиганите. Аз тези скандирания ги слушам от 30 години“, каза накрая Гонзо за скандиранията срещу него.