Италианският втородивизионен Фрозиноне ще направи последен опит да привлече топреализатора на efbet Лига Станислав Костов. В понеделник в офисите на Левски ще пристигне последната оферта за подписа на нападателя, научи GONG.BG. 

Не е ясно обаче дали тя ще е на стойността, която "сините" изискват за подписа на звездата си. Ръководството държи да получи минимум 750 хил. евро за футболиста, който миналия сезон наниза 24 попадения за шампионата. 

В началото на август италианците дадоха първото си предложение за Костов. То беше на стойност 250 хил. евро, но в крайна сметка столичани веднага го отхвърлиха. По всичко изглеждаше, че Фрозиноне ще се откаже от Костов, но след като не успя да се договори за следващата си цел в списъка Диего Фалчинели, сега пак ще се пробва за българина. 

На "Герена" разполагат с доста класни нападатели към този момент. Освен Костов, който все още лекува контузия, наставникът Петър Хубчев разполага с австриеца Дени Алар и новоизлюпения национал на Кюрасао Найджъл Робърта.