Централният защитник на Левски Борислав Стойчев е един от най-постоянните титуляри в синия тим от началото на сезона. Той говори пред Гонг дни преди важната среща с Литекс, която ще се играе в събота на стадион „Георги Аспарухов“ от 16 часа. 

„Трябва да победим и да затвърдим хубавата игра и представянето срещу Ботев Пловдив. За да се види ефектът от точките с Ботев, трябва да победим на всяка цена тима от Ловеч. Ние бяхме подготвени за агресивната игра на Ботев Пловдив. Знаехме как ще играят и победихме най-вече, защото бяхме концентрирани. Знаехме всичко. Каква обстановка ще ни чака в Коматево, каква игра ще предложи Ботев“, сподели стоперът на „сините“.

„Първият мач с Литекс вече е забравен. Наистина играхме много слабо тогава. Смятам, че тук ще се представим по коренно различен начин“, добави Стойчев.
„Джордан е доста добър футболист. Той е надарен физически. Имам доста мачове срещу него и мисля, че знам за какво става въпрос. Смятам, че с всеки мач с Белаид се сработваме, въпреки че има какво да се желае още по този въпрос“, продължи бранителят на Левски.

„При предишния си престой в Левски бях много млад и почти не бях видял нищо от футбола. Сега съм много по-опитен и престоят ми е доста по-добър от първия в Левски. Всеки иска да играе, а не да седи на резервната скамейка. Тогава не играех, но постигнахме много успехи, които никога няма да бъдат забравени. Не мога да коментирам разликата в клуба. В интерес на истината минаха девет години и времената са доста по-различни“, отбеляза още Борко Стойчев пред Гонг.

„Критиките влияят, а и те са факт от миналия полусезон. Критиките са съществени, защото имаме непостоянство в изявите. Трябва да приемем всичко това, защото сме футболисти и без критики не може. Без феновете няма да излезем от тази ситуация. Нека продължат да ни подкрепят“, сподели още защитникът на Левски.
„По време на контролите вкарах голове, нямам търпение това да се случи и в официален мач“, завърши Борислав Стойчев.