Старши треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо бе видимо неводолен от равенството 1:1 като гост на Локомотив Пловдив. Столичани водеха в резултата до продължението на мача, когато Мартин Камбуров изравни.

„Вместо да решим мача по-рано, направихме така в последните минути, че Локомотив да започнат да центрират топката от всяко положение. От едно положение вкараха гол, нормално е да получиш гол, след като не си решиш мача когато можеш“, коментира Георги Иванов пред Диема.

„Футболистите играха добре, направиха хубави неща, съжаляваме за равния мач, защото смятам, че заслужавахме победата. Така срещу ЦСКА ще сме още по-мотивирани. Нормално е да са разочаровани футболистите, след като можеш да победиш“, завърши Гонзо.

В следващия, 13-и, кръг на А група Левски ще се изправи срещу ЦСКА.

„Смятате ли, че всеки фаул имаме указания? При контаатаката на Локомотив, Стефан Велев трябваше да направи фаул. Може би от неопитност или от напрежение се получава, да ти вкарат гол в 92-ата минута. Сега въпросът е как да възстановяваме играчите за следващия мач“, коментира още Гонзо пред Дарик радио.

„Имаше 2-3 засади, в които футболистите излизат 2-3 метра отзад, много слабо съдийство на страничните рефери. Толкова си могат. Такива съдии идват да свирят, че да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли. В Левски има колектив, нормално е в момента да са изнервени играчите, след като сме изпуснали победата в последната минута.“