Тодор Батков продължава да изтезава Левски. Отборът изнемогва. Резултатите са плачевни, а играта съвсем закъса. Георги Иванов е пред нервна криза и това се вижда с просто око. На „Герена“ една беля никога не идва сама. След загубата от Берое, Левски изгуби и своя капитан.

Гаджев е спорен за феновете на клуба, но винаги е предпочитан от треньорите. Димитър Димитров също е споделял пред свои близки, че националът му е важен. Владимир има качества, макар че понякога забравя да ги демонстрира. Той умее да играе футбол и го е показвал. Големият проблем е, че Левски стана зависим от своя капитан. Треньорският щаб не намери план Б.

Това всъщност е малкият проблем на „сините“. На „Герена“ всичко е наопаки. Със загубата на Гаджев и Амари шансовете за участие в първата шестица стават значително по-малки. Потенциалът е още по-ограничен. Вариантите за заместник на Гаджев са три – Радослав Цонев, Стефан Велев и Пламен Димов...

Първият е с контузия /най-вероятно треньорска/, вторият е с убито самочувствие от висенето на пейката, а третият е Пламен Димов...Представете си го в тандем със Сърмов. Съперниците да слагат корите още докато се возят в автобуса.

В общи линии, Левски е на командно дишане във всички сфери. Единственото нещо, което продължава да се случва, е строежът на Сектор А. Може да е бавно, но поне е славно. Трибуната добива все по-добър вид и вероятно ще се осъществи нейното сътворение. Играта на „сините“ е точно като Сектор А, но след взрива. Управлението на клуба е недъгаво.

На терена с Гаджев е зле, но без него е много по-лошо. Травмата на национала е лоша новина и за Батков. Миналата зима той се спаси с продажбите на Гари Родригес и Антонио Вутов /с това закопа треньорския щаб/. Днес адвокатът няма какво да развърже. Необходима му е „помощ от приятел“. Това е последният му джокер в играта.