Отборът на ЦСКА поведе с 3:0 в края на първото полувреме в мача от 31-ия кръг на efbet Лига, част от плейофите на първенството. Марселино Кареасо  направи резултата класически в 45-ата минута на двубоя. 

В последната минута от редовното време на първата част Фабио Лима допусна много груба грешка, след като беше пресиран от Сейни Санянг и се опита да върне топката назад към вратаря си Пламен Андреев, но вместо това буквално я подари на Кареасо. Колумбиецът премина лесно покрай младежкия национал и на празна врата покачи на 3:0. 

Първият гол падна в 25-ата минута. Джонатан Линдсет изведе отлично Сейни Санянг отляво в наказателното пол, който пък бе изпуснат от Фабио Лима- След това гамбиецът пусна остър пас на първа греда за Фернандо Каранга, който бе изправен от Хосе Кордоба. Намесата на панамеца обаче не беше най-добрата и кълбото се озова на левия крак на Скаршем, който изпревари Цунами и със силен удар от границата на малкия пеналт не остави шансове на вратаря Пламен Андреев за 1:0.

В 35-ата минута натискът на „червените“ бързо даде нов резултат. Играчите на ЦСКА организираха бърза контраатака, при която Цунами изпусна автора на първото попадение Скаршем, който получи дълга топка отдясно в наказателното поле. Норвежецът пък изчака добре и предостави кълбото на връхлитащия му сънародник Линдсет, който с едно докосване с десния крак шутира ниско по тревата и отбеляза в долния ляв ъгъл на Андреев – 2:0.