Крилото на Левски Франсис Нар получи похвали в родната си Гана за мача, който изнесе при драматичния плейоф за Лига Европа срещу Верея (1:1 в редовното време, 9:8 при дузпите).

"Сините" фенове: Бяхте на косъм от най-големия срам!

Срещата се игра в понеделник на „Георги Аспарухов” и бе на крачка от това да се превърне в една от най-черните глави в историята на „сините”. Столичани водеха с 1:0 до третата минута от добавеното време, когато Иван Бандаловски изравни след карамбол в малкото наказателно поле и вкара срещата в продължения. Преди тази ситуация самият Нар имаше чудесна възможност да отбележи в 6-ата минута, когато рикоширало центриране на Сашо Александров се удари в напречната греда, а отскочилата топка удари Нар по главата и отново срещна рамката на вратата.

Божидар Митрев: Видях много омраза сред част от феновете на Левски

В крайна сметка всичко приключи щастливо за Левски при дузпите, където решителен се оказа пропускът на вратаря на Верея Пламен Колев.

Бира полетя към терена и прекрати за кратко Левски-Верея

Изданието ghanasoccernet.com по традиция прави кратко резюме на представянето на всички ганайски „легионери”. За Нар оценката беше кратка и недвусмислена: „Франсис Нар от Левски София се оказа истински трън в петата на Самуел Инкоом от Верея във финалния плейоф за Лига Европа”, коментираха от медията.