Централният нападател на Берое Мартин Камбуров изрази съжаления, че тимът му не е успял да си тръгне с нещо повече от „Герена” след 0:0 срещу Левски в София в 23-ия кръг на Първа лига. Легендарният голаджия заслужи приза за Играч на мача, но държеше да подчертае, че наградата е за целия тим, който удържа ремито с човек по-малко през втората част.

Левски си счупи главата в беройската стена

„Щом е завършил мачът така, значи е заслужено. Тази бутилка може би е за мен, но всъщност е за целия отбор, който показа характер и успя да задържи равенството през последния половин час (след изгонването на Педро Еуженио – б.р.). През първото имахме по-чистите положения – Райнов стреля отблизо, а после и аз имах шанс с глава. Определено положенията ни преди почивката бяха по-добри. Съжалявам, че не победихме”, каза 37-годишният Камбуров.

Двама от Берое "изгоряха" за мача с Лудогорец

„През второто полувреме им дадохме доста фаулове пред наказателното поле. Оттам и се прибрахме повече към вратата си. Излязохме малко лежерно, което ни изигра лоша шега, а след червения картон стана вече доста трудно.”

„Изгонването на Еуженио? Така е решил съдията, аз приемам неговото решение. Ники Йорданов е опитен съдия. Имаше ситуации, които не ми се понравиха, но така е решил, така е отсъдил.”

„С оглед на първото полувреме лично за мен, аз съм свикнал тук да побеждавам. Една точка малко ми идва… С оглед на червения картон, може би е добре. Надявам се да продължим да събираме точки и да катерим класирането.”

„Подписах за още една година, чувствам се добре. Говорих с ръководството, те са доволни от представянето ми. Аз също съм щастлив, така че най-нормалното беше да преподпишем”, завърши Камбуров.