Съперникът на Левски в първия официален мач за новия сезон Вадуц започна по колеблив начин представянето си в контролите в навечерието на битката. Носителят на Купата на Лихтенщайн не можа да победи аматьорския австрийски Хоенемс. 

Мачът завърши 1:1 и беше първи от началото на подготовката и за двата тима. Австрийците са едва девети в трета дивизия на шампионата в родината си и имат състав предимно от ветерани. 

Това обаче не им попречи да са близо до победата срещу професионалистите от Лихтенщайн, които се подвизават в швейцарската втора дивизия. Те водеха с 1:0 до 91-та минута на мача, след като откриха от дузпа в самото начало. 

Но новото попълнение на Вадуц Йодел Досу се разписа в самия край на продължението и поне спаси тима си от поражение в началото на лятната подготовка. Тя ще е доста съкратена точно заради мачовете с Левски. 

Следващата проверка на Вадуц ще е с втория отбор на Грасхопърс на 27 юни, а на 30 юни ще се изправят срещу елитния швейцарски Люцерн. Последната проверка на лихтенщайнския тим ще е на 6 юли срещу друг класен швейцарски тим - ФК Цюрих.