Наставникът на Левски Станислав Генчев говори след края на приятелския двубой с Черно море, завършил 0:0, като специалистът сподели своето мнение за играчите, системата на игра, както и за трансферните планове на клуба.

"Доволен съм от играта в защита. Отнемането на топката в противниковата половина, високата преса, доста по-добре работеха. Това е радващо, но нямахме добра успеваемост в завършващата фаза. Черно море играе стабилно в защита, но трябва да наблегнем на финалните детайли", започна той.

"Във всяка една линия трябва да се подсилим. Надявам се до края на седмицата да приключим два трансфера, назад са сигурно с подготовката, но трябва да влязат в ритъм. С тази система на игра трябва време да свикнат играчите с изискванията", продължи специалистът.

"За мен е важно всеки следващ мач да е по-добър от предишния. Представянето бе по-хубаво от мача със Септември. Като цяло във всяка линия се нуждаем от подобрение. Трябва ни халф, нападател и защитник. Има и футболисти, от които не сме доволни. Ще търсим и различно развитие за тях. Нещата са избистрени по отношение на кои играчи ще напуснат клуба. Това ще са поне 4 човека", добави наставникът на Левски.

"Радва ме, че отборът напредва. Играчите се справят игрово, но трябва още много. Ако продължаваме така, за първия мач ще бъдем на 70-80 процента готови", завърши Станислав Генчев.