Наставникът на Левски Станислав Генчев коментира нулевото равенство с Арда в контрола, която завърши 0:0. Специалистът открои, че е доволен от енергията и темпото на играчите, но все още липсват попаденията.

"Притеснява ме всеки мач, в който Левски не отбелязва гол. Това се случва вече два поредни мача. Стояхме добре игрово, с висок ритъм на игра, изпускаме прекалено много положения. Няма умора, ако не се е случило, е въпрос на подготовка", заяви той.

"Четвърти пореден мач не допускаме гол. Левски трябва да играе атакуващо и да бележи, да завършваме убедително. Прибързваме със завършващия удар или с последния пас, като от там идват проблемите. Надявам се в следващите два дена да обявим новите футболисти", продължи специалистът.

"Възможно е да се разделим с четирима футболисти, но не съм казал имена или че ще стане веднага. Като вземем нови футболисти и някой не поддържа нивото, е нормално да освободим. Доволен съм от ритъма на игра, чисто физически беше по-добре от мача с Черно море. Футболът има две фази – защита и атака, като трябва да отбелязваме попадения", добави треньорът на Левски.

"Не вярвам да има нервност при Колев. То е опитен футболист. Само два мача са минали, като дойдат официалните двубои, всичко ще си дойде на мястото и ще бележи", завърши Станислав Генчев.

подкрепя българския спорт