Смятаният за сигурно ново попълнение на Левски – нападателят Мустафа Сангаре – е имал друго препитание по време на пандемията от COVID-19, пише Мач Телеграф.

 25-годишният французин с фигура на великан не изпада в дупка по време на локдауните, които бяха особено жестоки в родината му – Франция. Напротив, намира начин да бъде полезен, а и да изкарва пари. Така става част от системата на „Uber Eats“ и започва да доставя храна и стоки по домовете.

Това стана ясно, след като бе представен като ново попълнение в Амиен, където обаче нещата не му се получиха. За сметка на това е обожаван от феновете на Повоа де Варзим, откъдето ще дойде в Левски. Те му лепват два прякора – Батман и Осимен. Причината е, че също като звездата на Наполи е принуден да играе с маска на лицето. Самият той е фен на Марсилия и Дидие Дрогба, Оливие Жиру и Кристиано Роналдо.

„Идвам от семейство имигранти. Роден съм в Париж, но баща ми е от Мали, а майка ми е от Сенегал. Имах възможността да израсна във Франция, живеейки в покрайнините на Париж“, разказва той.

подкрепя българския спорт