Левски предстои да подсили с още един нападател съвсем скоро. „Сините“ обмислят да привлекат португалец или французин за ключовата позиция в атаката, като очакваният футболист трябва да пристигне в България до края на седмицата. Новият нападател ще дойде като заместник на Рикардиньо, който вчера бе трансфериран в чешкия отбор Виктория Пилзен.

Смята се, че той ще има солидна физика и ще пасва на профила на друго ново попъленение в нападението - Александър Колев. С трансфера на Рикардиньо се освобождава място за играч извън Европейския съюз в отбора, което досега бе заето.

start-photo.bg
55 снимки

Треньорът на Левски - Станислав Генчев, предпочита да играе с двама нападатели. По време на контролните мачове единият от нападателите изпълняваше по-леки и свободни функции, докато другият бе използван като таран. В последната проверка срещу Септември София, спечелена с 5:0, Евертон Бала и Алекс Колев формираха атакуващото дуо на тима.

Селекцията в Левски ще продължи, като се очакват поне още двама нови играчи - централен защитник и опорен халф. До момента Левски привлече вратаря Матей Маркович, защитниците Майкон и Алдаир, както и нападателя Алекс Колев. Станислав Генчев е категоричен, че предпочита качествени попълнения пред количествени, и затова внимателно разглежда различните варианти за подсилване на отбора.