Левски не се отказва от идеята да привлече халфа Серкан Юсеин, като в момента ръководствата на „сините“ и Крумовград водят финални преговори. Договорът на полузащитника с пита на миналия сезон е до лятото на 2025-а година и за правата му ще трябва да се плаща трансферна сума.

Част от сделката може да бъде финансирана и от парите от трансферите на Хосе Кордоба в Норич и Рикардиньо във Виктория Пилзен. Както е известно, голяма част от сумата ще отиде за покриване на дълга към НАП. Левски може да се опита да продаде още Джавад Ел Джемили и Патрик Мислович до края на трансферния прозорец, с което може допълнително да си помогне за привличането на Юсеин.

28-годишният халф направи много силен сезон. Юсеин изигра 30 мача, в които реализира 5 гола и направи 7 асистенции. Силните му изяви му осигуриха и повиквателна за националния отбор, като дебютът му бе в контролата срещу Румъния (0:0) в Букурещ. Той вече работи под ръководството на Станислав Генчев именно в Крумовград, като треньорът има желание отново да го има в състава си.