Левски планира да подсили състава си през лятото с нов десен защитник и нападател, като от клуба вече дори са идентифицирали своите цели и са започнали преговори. Както много често в последно време, отново за селекцията ще съдейства мениджърът Джери Перейра, а помощник-треньорът на Николай Костов – Красимир Петров, е заминал за Бразилия, за да наблюдава лично изявите на някои от избраните играчи.

„Сините“ искаха да вземат нов нападател още през зимата, когато обаче удариха на камък с привличането на национал Александър Колев, който остана в Крумовград. Също така, на „Герена“ отправиха и запитван за Ангел Бастунов от Хебър, но и той остана в настоящия си тим.

startphoto.bg
81 снимки

По-рано се появиха информации, че вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов е постигнал споразумение с Левски и ще се присъедини към отбора през лятото, което вероятно би довело до трансфер на Пламен Андреев в чужбина. След снощната победа нас Славия старши треньорът на „сините“ Николай Костов обаче разсея категорично тези слухове и гарантира бъдещето на Андреев в клуба.

Въпреки че Левски ще търси подсилване във всички линии на терена, приоритет ще бъдат позициите на десен защитник и нападател, като клубът се стреми към укрепване на своята конкурентоспособност.