Предводителят на Левски – Станислав Генчев, остана доволен след нулевото равенство срещу Черно море в приятелска среща.

Треньорът отличи играта в защита на „сините“ и е видял значително подобрение, но вижда, че тимът трябва да наблегне повече в работата при детайлите в офанзивната част от терена, след като това беше първата "синя" лятна проверка, в която отборът не вкарва гол в противниковата врата.

start-photo.bg
55 снимки

„Доволен съм от желанието на футболистите. Искам да се подобряваме в играта в защита и днес го видях. Бяхме по-добре от предните срещи. Създадохме положения, но не успяхме да вкараме голове, което за първи път ни се случва в приятелските мачове. Там трябва да наблегнем. Последното подаване или завършващият удар – там трябва да погледнем повече“, започна Гечнев пред клубната медия.

„Черно море е един от отборите, които са най-стабилни в защита. Имат добър треньор и работят отдавна заедно. Трябва да изчистим детайлите в завършващата фаза и да реализираме. Играта ни в защита днес беше много добра, което е радващо. За мен е важно всеки следващ мач да бъде по-добър от предния. Днес беше така и сме на прав път“.

„Със сигурност срещу Арда ще търсим по-резултатно представяне. Искаме да имаме по-добра успеваемост в атака. Всеки един футболист, който е тук, е играч на Левски. Няма значение дали е млад или стар. Щом са тук, са си заслужили мястото“, завърши Станислав Генчев.