Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров, остана на мнение, че се е получил хубав мач и благодари на феновете за европейското поведение при победата с 1:0 в голямото дерби срещу ЦСКА. Той коментира и появилите се слухове за трансфер на нападателя Мустафа Сангаре.

„Получи се хубав мач. Успяхме да зарадваме нашите фенове. Благодаря им за европейското поведениe и, че спазиха това, което обещаха пред СДВР. От наша страна нямаше нищо, от отсрещната може сами да прецените дали си спазиха уговорката“, започна Боримиров.

startphoto.bg
50 снимки

„Това е начинът. Аз им го казах в съблекалнята. Във всеки един мач трябва да се раздаваме, за да дишаме във врата на Лудогорец. Мислим мач за мач и гледаме във всеки мач да сме крайният победител“, добави той.

„Кристиан Димитров до сряда не тренираше с първия отбор, така че, когато има човек проблеми мисля, че двамата лекари имат комуникация и взеха това решение“, каза Боримиров на въпрос за контузията на Димитров, който не пътува с националния отбор за Белфаст. 

„Винаги съм се стремял и съм се радвал, когато има повече българи в отбора, но всеки трябва да си заслужи мястото на никой нищо не се дава даром. Аз ще се радвам, ако има повече българи в нашия отбор“.

100 снимки

„Няма нищо такова. Това са само спекулации. В клуба няма никаква оферта“, сподели Боримиров за трансфер на Мустафа Сангаре.

„Те си имат премии, които се знаят от началото на сезона“, завърши шефът на „сините“.

подкрепя българския спорт