Добра новина дойде от личния треньор на Кубрат Пулев в навечерието на мача му с американеца Кевин Джонсън. Според опитния специалист Ули Вегнер, Кобрата е напълно подготвен за битката с американеца. 

Тя ще се проведе отново пред българска публика в "Арена Армеец", а тези, които няма да могат да се доберат до залата, ще могат да го гледат в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY.

"Кубрат е много добре подготвен. По важното е, че той има много добра основа, има опит. Основно в подготовката му се концентрирахме върху детайлите. Но противникът му не е за подценяване. Първите рундове просто трябва да е по-предпазлив. Но все пак Кубрат е добре подготвен, той е на друго ниво, като цяло”, заяви Ули Вегнер специално за NOVA.

"Физически много добре се подготвил, направихме много качествени кондиционни тренировки. Все пак боксът не е само спаринги и силови тренировки, но и кондиционни упражнение, които правят боксьорът стабилен на ринга", заяви и кондиционният треньор на българската звезда.