Легендата на Левски Стефан Аладжов изрази надежда за бъдещето на „синия” клуб, който днес празнува своя 106-ти рожден ден.

Аладжов се включи в предаването „Неделята на НОВА” и бе интервюиран от друга актуална фигура от „Герена” – Тити Папазов.

„Левски е религия! Няма какво да говорим толкова. Публиката винаги е била 12-ияр играч на Левски. Независимо къде играехме тук в София или някъде другаде, стадионите бяха претъпкани. Дълбок поклон за всички наши привърженици за това, което се случва в последно време. Независимо от кризата, те отделят от своя залък, за да може да го има Левски. Предполагам, че нещата ще се оправят. Наско е дал много и като футболист, и като ръководител, така че разчитаме на него”, коментира Аладжов.

„Вижте, аз през почти целия си живот съм играл за Левски. Нямаше как да постъпя по другояче, застанах зад Наско още когато ми се обади. Винаги съм бил зад него. Не мога да бъда зад други хора, аз съм си дал гласа за него”, каза още той.

"Левски е съществувал много години и ще съществува и занапред. Разбира се, че феновете са много важни за развитието на клуба. От опит знам, че когато публиката те подкрепя ти дава нови сили. Публиката трябва да бъде постоянно с отбора. Виждам напоследък доста положителни тенденции в това отношение”, каза пък от твоя страна Добромир Жечев.