Бившият футболист на Левски Антъни Белмонт е имал тежки месеци след трансфера си от "Герена" в Гренобъл, разкри самият той пред “Le Dauphiné Libéré”. 
 
Халфът призна, че е имал парализа на бицепсите около три месеца, но вече е възстановен и готов за игра. Белмонт говори и за престоя си в Левски.
 
“Чувствам се добре след тази дълга контузия. Претърпях операция, но се появиха усложнения. Беше засегнат нерв и бицепсите ми бяха парализирани в продължение на два-три месеца. Не съм възвърнал пълната си чувствителност, но тя ще се възстанови с времето.
 
Заминах за България, но сега желанието ми е да се утвърдя в Гренобъл. Контузията ме забави, но искам да дам всичко от себе си и да докажа на себе си, че мога да правя страхотни неща
Напуснах Франция, защото бях изморен от образа на младото момче, който ми беше приписан. Исках да разбия този стереотип. В Левски прогресирах що се отнася до зрялост и начин на мислене. Левски е голям отбор с много привърженици - до 30 000 на дербитата. Но всяко поражение объркваше нещата в клуба.
 
Имаше натиск, но мога да кажа, че израснах. Въпреки че миналия сезон имахме петима треньори, а аз не играх последните няколко месеца”, допълва Белмонт.