Още трима юноши на Левски от формацията да 17 години са преминали в ЦСКА 1948. Те са последвали треньора Красимир Петров, който напусна “Герена” със скандал. Специалистът вече нанесе един голям удар на бившия си тим.
 
При "червените" от Втора лига се озова един от най-перспективните защитници в “синята” школа - Александър Георгиев. Той дори се смяташе за любимец на Петър Хубчев, който често го викаше в първия отбор. Треньорът виждаше в него алтернатива на Иван Горанов. Левият бек няма заместник, а не е ясно дали Левски ще успее да привлече такъв до края на трансферния прозорец. Така на “Герена” ще трябва да търсят попълнения за отбора си до 17 години, който вече е сериозно отслабен.
 
В същото време стана ясно, че отпадна възможността Мартин Райнов да бъде ползван като защитник може и да отпадне. Причините за това са добрите изяви на юношата Костадин Илиев по време на подготовката в Сандански. Илиев играе като централен бранител, а при това притежава и доста добър ляв крак. Иначе Хубчев смяташе да ползва Райнов като алтернатива в отбрана, ако не бъде привлечен още един централен защитник/Меридиан мач