Играчите на Левски уплътниха по подобаващ начин паузата в първенството заради националните отбори. "Сините" изиграха контрола с третодивизионния Пирин Разлог на стадиона в планинския град и надделяха без много усилия с 2:1. 

В герой се превърна аржентинецът Франко Мазурек, който наниза и двете попадения за елитния тим. Милош Стоянов намали за "пиринци" в началото на втората част, но това беше всичко интересно пред вратата на гостуващия гранд. 

В този мач наставникът Петър Хубчев даде шанс за изява на доста от играчите, които по-рядко попадат в плановете му през сезона, като Насиру Мохамед, Дени Алар, Здравко Димитров и Асен Чандъров, както и доста юноши, като Петър Иванов, Кирил Киров и Александър Георгиев, които започнаха като титуляри, а след почивката влязоха Васил Сапунджиев, Владимир Сиромахов и Мартин Петков. 

Всичко на практика беше решено в самото начало. Още в 7-та минута Филипе Нашименто центрира страхотно от корнер и качи топката на главата на оставения непокрит в наказателното поле Франко Мазурек и нисичкият аржентинец с глава прониза мрежата за 1:0. 

Само три минути по-късно той вкара и втори гол, идентичен до голяма степен с първия. Тогава с асистенция се отличи младокът Кирил Киров, който започна по десния фланг на отбраната, той направи хубав пробив и центрира за Мазурек, който пак беше изпуснат от защитата и с глава направи резултата 2:0. 

До почивката инициативата беше изцяло в полза на Левски. Насиру Мохамед обаче се скъса да пропуска. Най-големият му пропуск беше в 28-та минута, когато Филипе Нашименто го изведе зад защитата, той беше сам срещу вратаря, но прехвърлящият му удар мина над вратата. 

Малко след това един от най-добрите на терена Нашименто пробва от далечна дистанция да се разпише, но не намери очертанията на вратата. До края на полувремето страхотни положения пропиляха и Насиру на два пъти, и Здравко Димитров, но в крайна сметка повече попадения в мрежата на домакините не паднаха. 

Играчите на Пирин излязоха нахъсани през втората част и имаха няколко възможности, най-вече чрез Милош Стоянов, който направи няколко пропуска, но най-накрая се разписа в 59-та минута. Тогава той стреля от границата на наказателното поле, Петър Иванов не можа да се намеси и третодивизионният тим намали на 1:2. 

Дени Алар направи няколко пропуска до края на мача, а играта на Левски вече не беше толкова остра заради влизането на куп от другите юноши. Така в крайна сметка без много напрежение Левски взе победата с 2:1 и уплътни по най-подобаващия начин паузата в първенството. 

Левски: 12.Петър Иванов, 25.Кирил Киров, 19.Янис Каргас, 5. Холмар Ейолфсон, 26.Александър Георгиев, 21. Асен Чандъров, 10. Франко Мазурек, 14. Филипе Нашименто, 18.Насиру Мохамед, 11. Здравко Димитров, 9. Дени Алар

Резерви: 39.Цветелин Ставрев, 7. Паулиньо, 17. Найджъл Робърта, 20. Живко Миланов, 22. Нуно Рейш, 23. Кали Тиам, 24. Вадил Сапунджиев, 27. Владимир Сиромахов, 30. Симоне Игнатов, 70. Мартин Райнов, 93. Мартин Петков.